Komadi sniženi do 75 posto

Popularni švedski brend otvorio nam je svoja virtualna vrata, ali za kupnju imamo još samo 25 sati

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:45 15.11.2017 / Rubrika:
Foto: acne studios / instagram
0

Mnogi su komadi već i rasprodani, što je i očekivano jer su prekrasni i još sniženi do 75 posto, pa požuriiii

Popularni švedski brend Acne Studios jučer je stigao u Hrvatsku, ali nažalost samo na 48 sati… A ako još uvijek želite nabaviti neki komad iz njihovih kolekcija, za to imate još otprilike 25 sati, kako stoji na satu koji odbrojava na njihovoj službenoj stranici Acne Archive.

No, ne radi se ovdje o klasičnom dućanu, već o virtualnoj trgovini ili takozvanom pop up storeu, koji će isključivo za kupce iz Hrvatske biti otvoren samo do sutra u 10 sati ujutro, a ako te zanima što sve nude, kakve su cijene i ako si baš jako, jako želiš nešto kupiti, to možeš napraviti odmah upravo na njihovom web shopu.

I mi smo malo zavirile (naravno) i u ponudi stvarno ima genijalnih klasičnih crnih i bijelih komada, od čizama, košulja, haljina i crnih sunčanih naočala, do bold kožnih jakni, donjeg rublja i nakita. Naravno, dobrim vijestima tu nije kraj, jer su sve cijene snizili čak do 75%, tako da je naš plan štednje već sad nekako propao. A ti? Hoćeš li kupiti nešto od njih? Vrijeme doslovno curi, a i neki su proizvodi već rasprodani, pa razmisli brzo…

U ponudi su lijepi, klasični komadi

Kožne gležnjače – 1.705,05 kuna

Crna suknja – 1.515,60 kuna

Crna kožna torba – 4.167,90 kuna

Piše: Žena Net / Vrijeme: 08:45 15.11.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr