Mljac ili ne baš?

Nova zvijezda Instagrama je crossushi, kroasan punjen najneobičnijim punjenjem dosada

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:00 07.01.2018 / Rubrika:
Foto: meggie.j / instagram
0

Crossushi ima jako dobre šanse postati glavni hit među hranom na Instagramu

Tek smo ispratile 2017. godinu i sve one sulude trendove koji su se tada pojavili, ali nismo morale baš predugo čekati da se pojave novi, ovogodišnji. Ovoga puta se radi o trendu povezanom s hranom, koju generalno jako volimo, ali nismo baš sigurne sviđa li nam se ova neobična kombinacija koju netko pokušava popularizirati na Instagramu. I iako je ovaj trend zapravo pokrenut prije dosta mjeseci, tek je sad postao viralan.

Riječ je o crossushiju, i ne, ne radi se o sushiju proizvedenom u Hrvatskoj, već o kroasanu punjenom svime onime što možemo naći u klasičnom sushiju; dimljenim lososom, wasabijem, ukiseljenim đumbirom i nori morskom travom, a na vrhu kroasana su posipane sjemenke sezama, piše Hello Giggles. Također, uz ovaj kroasan zasebno se poslužuje i umak od soje.

Imaju i jednu malo manje neobičnu, ali i dalje nesvakidašnju poslasticu

Ovo neobično i nesvakidašnje jelo djelo je slastičara iz pekarnice Mr. Holmes Bakehouse u San Franciscu, a ovo im nije prvo takvo jelo. Naime, poznati su i po izumu cruffina, kombinacije kroasana i muffina, koja nam ipak zvuči malo manje avanturistički od crossushija, pa bismo je možda čak i prije probale…

Još malo crossushija…

Sushi croissant 🤤🥐💛🍣#croissushi

A post shared by Megan J (@meggie.j) on

Piše: Žena Net / Vrijeme: 11:00 07.01.2018 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr