Genijalna ideja

Očuvanje okoliša nikada nije izgledalo bolje: Instagramski trend za kojim žude trudnice

Piše: vedranavranesic / Vrijeme: 16:00 19.06.2017 / Rubrika:
Foto: ulysses_padilha/Instagram
0

Trudnice su se odlučile odmaknuti od tipičnih fotografija trudnoće i na svojim fotografijama postale sirene

Društvene su mreže u naše živote unijele stalnu potrebu za fotografiranjem. Fotografije, dakako, variraju, a najčešće su one koje vezujemo za neki veliki životni događaj. Jedan je takav događaja i trudnoća. Međutim, u moru različitih fotografija javlja se potreba za orginalnim i novim. Upravo zato ne treba čuditi što su najnovijim hitom postale i fotografije trudnica odjevenih u sirene.

Kako je sve krenulo

Ulysses Padilha, brazilski fotograf, vidio je povećanje potražnje za takvim fotografijama nakon što je 2016. na svom Instagram profilu objavio fotografije trudnice kao sirene. Njegova je misija bila puno više negoli prilika za brzu zaradu. Naime, on je samo želio ekološki osvijestiti stanovnike Brazila i upozoriti ih na onečišćenost plaža, a na kraju je pokrenuo trend, piše Redbook.

Cijena? Prava sitnica

Ovakva fotografija nije i najjeftinija. Cijene se, gore navedenog brazilskog fotografa, kreću između 215 i 307 američkih dolara, a kao što je vidljivo iz fotografije iznad u ponudi je i paket prije i poslije trudnoće. Valja napomenuti kako dio zarade odlazi na edukaciju ljudi o ekološkim problemima i udruzi ‘ADAPTASURF’ koja se bavi očuvanjem okoliša.

 

 

Piše: vedranavranesic / Vrijeme: 16:00 19.06.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr