Dnevna inspiracija

Internet je oduševljen ovom simpatičnom bakicom koja obožava modu, ali i svoju unuku

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 09:58 23.09.2016 / Rubrika:
Foto: pacinomami/Alexa Rowland
0
0 dijeljenja

Pozitivna i kul baka koja svima može biti inspiracija

Ovo je 18-godišnja Alexa Rowland iz Atlante i njezina fantastična 70-godišnja baka Ana Lorena koja živi u Costa Rici. Budući da njezina baka živi vrlo daleko, njih dvije ostaju u kontaktu preko iMessagea i razmjenjuju slike, najviše one obiteljske.

Alexa je htjela svima pokazati koliko je njezina baka kul – veselog je duha čak i u starijim godinama, voli modu i šoping u koji često vodi i svoju unuku. Obožava se opustiti pored bazena, a sve svoje dogodovštine dijeli s Alexom putem slika.

alexa2

Alexa dodaje da se baka Ana voli srediti za izlaske te nikada ne izgleda za manje od 10. “Previše mi je dragocjena i izgleda odlično pa sam to jednostavno morala podijeliti sa svojim pratiteljima na Twitteru”, kaže Alexa. Njezin tweet primio je više od 77.000 lajkova i podijelili su ga više od 26.000 puta, što je očiti znak da je baka Ana Lorena sve očarala.

baka

“Ako ovo ne budem ja nakon penzije, znači da je sve otišlo kvragu”, rekla je jedna od korisnica koje su podijelile bakine fotke.

baka2

Kada je saznala da je postala popularna, baka Ana se nije stala smiješiti i ništa joj nije bilo jasno. “Uvijek me motivira i velika mi je podrška. Zrači pozitivnošću i samopouzdanjem. Mislim da svatko treba jednu ovakvu baku u svom životu”, dodaje Alexa.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 09:58 23.09.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr