Brzinski ručak: Tjestenina s tunjevinom, češnjakom i rajčicama

Image
Foto: Flickr, Kai Hendry

Ovaj brzinski recept zaista ekspresno donosi ručak na vaš stol

22.8.2016.
11:24
Flickr, Kai Hendry
VOYO logo

Za njega su vam potrebne dvije konzerve tunjevine, špageti (oko 250 grama), konzerva pelata ili nekoliko svježih rajčica koje ćete oguliti te dva češnja češnjaka.

Priprema:

  1. Stavite tijesto kuhati u vrelu vodu u koju ste ranije dodali kap ulja te posolili po želji
  2. Dok se tijesto kuha, u dublju posudu stavite malo maslinova ulja, zagrijte ga, dodajte češnjak te ga ostavite nekoliko trenutaka
  3. Na ulje dodajte i ribu iz konzerve te miješajte na laganoj vatri zajedno sa češnjakom
  4. Potom dodajte rajčicu, posolite te začinite ostalim začinima po želji te poklopite
  5. Sve kuhajte dok se kuha i tjestenina, a kad je gotovo, iscijedite tjesteninu te je prelijte umakom te uz to poslužite zelenu salatu i parmezan. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo