Za njega su vam potrebne dvije konzerve tunjevine, špageti (oko 250 grama), konzerva pelata ili nekoliko svježih rajčica koje ćete oguliti te dva češnja češnjaka.
Priprema:
- Stavite tijesto kuhati u vrelu vodu u koju ste ranije dodali kap ulja te posolili po želji
- Dok se tijesto kuha, u dublju posudu stavite malo maslinova ulja, zagrijte ga, dodajte češnjak te ga ostavite nekoliko trenutaka
- Na ulje dodajte i ribu iz konzerve te miješajte na laganoj vatri zajedno sa češnjakom
- Potom dodajte rajčicu, posolite te začinite ostalim začinima po želji te poklopite
- Sve kuhajte dok se kuha i tjestenina, a kad je gotovo, iscijedite tjesteninu te je prelijte umakom te uz to poslužite zelenu salatu i parmezan. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa