Brzinski ručak: Svinjski kotleti u marinadi od senfa i meda

Image
Foto: Instagram, mish_mash_recipes

Uz ovaj umak svinjetina je još ukusnija i mekša

6.12.2016.
11:23
Instagram, mish_mash_recipes
VOYO logo

Ova kombinacija sastojaka možda nije uobičajena, ali će vas oduševiti. Kotletima će dati novu dimenziju i bogat okus.

Sastojci:

  • četiri svinjska kotleta
  • 2 pune žlice majoneze
  • 2 žlice Dijon senfa
  • 2 žlice meda
  • češnjak u prahu
  • crvena paprika u prahu, sol, papar

Priprema:

  1. Pomiješajte majonezu, senf, med, češnjak u prahu, crvenu papriku, sol i papar kako biste dobili umak.
  2. Zagrijte pećnicu na 180 °C. Svaki kotlet osušite papirnatim ubrusom te začinite s malo soli i papra.
  3. Na malo ulja zapecite kotlete na naglo sa svake strane. Smjestite ih u namašćenu posudu za pečenje te ih premažite umakom.
  4. Pecite oko 30 minuta. Kad su skoro gotovi pojačajte pećnicu na najjače i pecite još oko 5 minuta. Dobar tek!
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo