Brzinski ručak: Pečene crvene paprike s faširancima

Image
Foto: Instagram, patrycja78

Od ovih fantastičnih paprika zamirisat će vam cijela kuća

28.9.2016.
10:58
Instagram, patrycja78
VOYO logo

Danas smo raspoloženi za malo ukusne klasike, a što je klasičnije od odličnih pečenih paprika koje možete jesti s bilo čime? Super su jer se jedu hladne i možete ih nositi sa sobom na posao.

Sastojci:

  • 5-6 rog paprika
  • 3 češnje češnjaka
  • jabučni ocat
  • maslinovo ili suncokretovo ulje
  • sol, papar
  • faširanci

Priprema:

  1. Paprike oprati, obrisati i peći cijele na plitkom protvanu u pećnici na 200 °C.
  2. Potrebno ih je okretati kako bi se s obje strane pojavili crno-smeđi mjehuri. Kada su pečene, preseliti ih u neku zdjelu s poklopcem i ostaviti da se ohlade.
  3. Ogulite im kožicu i začinite solju, paprom, uljem i octom te dodajte nascjekani češnjak. Poslužite s ukusnim faširancima. Dobar tek!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo