PROVJERITE

Zašto ste još uvijek single? Možda radite neke od ovih stvari, a da toga niste ni svjesne

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 21:00 03.08.2016 / Rubrika:
Foto: Giorgio Montersino/Flickr
0

Autorica knjige Zašto niste udani … još uvijek Tracy McMilian tvrdi da zna tajnu, ili bolje rečeno bolnu istinu o tome zbog čega single žene nemaju ljubavni život o kojem sanjaju

Ovo su četiri najčešća razloga zbog kojih žene ostaju same, iako to ne žele.

1. Niste iskreni

Najveća pogreška koju žene rade, a ujedno je razlog broj jedan zašto nisu u braku, jest ta što nisu iskrene. “Biti iskrena prema samoj sebi je važnije od svega”, kaže autorica knjige. Ona ističe da trebate biti iskrene prema samoj sebi u vezi s tim što želite i kako se ponašate u vezama, a trebate biti iskreni i prema osobi s kojom ste u vezi.

2. Prilagođavate se i pristajete na sve


Nemojte dopustiti da vas vaše sumnje i strahovi o vezi koju toliko želite natjeraju da pristanete na manje od onoga što zaista zaslužujete.

3. Ne preuzimate kontrolu nad svojim životom, odlukama i odabirima koje činite

Nespremnost za preuzimanje odgovornosti za nešto što ne ide po planu, već umjesto toga glumite žrtvu, golema je pogreška koja se jako često ponavlja. Budite osoba koja zna što radi i koja snosi posljedice za sve što čini u životu. To je vaš život i ovisi isključivo o vama.

4. Ne volite se dovoljno

Većina problema u vezi povezana je s ljubavlju prema samom sebi. Paradoks je to što, kad jednom iskreno zavolite samu sebe, tek tada ćete biti sposobni iskreno voljeti nekog drugog.

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 21:00 03.08.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest Youtube zvijezde

‘Naša zadnja zajednička noć bila je pravi teror. Napio me, silovao, snimio i sve objavio online. Zatim je počela borba’

Chrissy Chambers duge četiri godine borila se, na sudu, ali i izvan njega, protiv svog bivšeg partnera, koji ju je napio, snimao seks s njom te zatim te snimke objavio na poznatoj porno stranici na internetu. Prije nekoliko je dana napokon i službeno dobila slučaj protiv njega, ali njena borba, tvrdi, daleko je od završetka. Svoju je priču ispričala novinarki The Guardiana. Prenosimo je u cijelosti

Povratak na Net.hr