Dobro se pazite

Sedam najčešćih muških laži u seksu: Na dvije posebno nemojte nasjedati

Piše: Žena Net / Vrijeme: 16:20 19.12.2016 / Rubrika:
0

Na primjer: ‘Ovo mi se nikad prije nije dogodilo’

Ponekad je teško reći je li vaš partner u seksu iskren ili nije. Ovo je vodič kroz sedam najčešćih muških laži kad su u pitanju igrice pod plahtama:

1. Testirao sam se prije 6 mjeseci

Nema sumnje da ćete, ako ga upitate kad se posljednji put testirao na spolne bolesti, dobiti ovakav odgovor. Vjerojatno će se pokušavati i sjetiti točnog datuma, ali ipak je lakše ‘zaokružiti’ to na šest mjeseci. Stvari vjerojatno baš i ne stoje tako pa ne bi bilo loše da zatražite pismenu potvrdu. Vidjet ćete da se testirao prije više od dvije godine (najvjerojatnije).

2. Ti si najbolja u oralnom seksu

To je nešto što vjerojatno govori svakoj djevojci, iako to ne misli. Tijekom samog čina gledajte njegove reakcije i vidjet će te jasno laže li vam ili ne.

3. Ne mogu ponovno

seks, ljubljenje, par

Ukoliko ste u dugoj, stabilnoj vezi, sigurno već znate mogućnosti vašeg partnera.

4. Ne mogu svršiti s kondomom

Naravno da može. Rijetki su muškarci koji vole koristiti kondom pa je ovo zapravo samo izgovor. Činjenica je da može doživjeti orgazam i s kondomom ali vas želi uvjeriti da se seksate bez zaštite jer mu je to ugodnije.

5. Uvijek koristim zaštitu

Budite sigurni da ne koristi zaštitu svaki put kad neku djevojku uspije nagovoriti na to.

6. Mogu nekoliko puta tjedno

Možete se kladiti da svaki muškarac mlađi od 45 može svakog dana. Ma može i više puta na dan.

7. Ovo mi se nikad prije nije dogodilo

Činjenica je da muškarci često lažu kad su u pitanju seksualni odnosi. Ova rečenica više zvuči kao opravdanje zbog straha da ne pomilite da ima problema s potencijom.

Piše: Žena Net / Vrijeme: 16:20 19.12.2016 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Filmska priča cure iz Hrvatske

‘Dvije godine nakon susreta u polumračnom avionu mislila sam da ga neću prepoznati. Danas smo zaručeni’

Andrea Šimunic je uspješna, kreativna i užasno draga mlada cura, modna menadžerica, beauty blogerica i youtuberica iz Koprivnice, s trenutnom adresom u Švedskoj, a sljedećom u vjerojatno nekoj malo južnijoj europskoj državi. Odlučila nam je prilično detaljno ispričati zašto je i kako uopće završila u Švedskoj, ali ono najvažnije - kako je stvarno proživjela (zapravo, kako još uvijek živi) potpuno nevjerojatno-nestvarno-filmsku verziju ljubavi sa svojim zaručnikom, Šveđaninom Petterom. I ozbiljno ne pretjerujemo, dosta je filmski

Ispovijest mame

‘Ostati u groznom braku samo zbog djece je potpuno pogrešno. Evo zašto si to ne biste trebale raditi’

Iako se ponekad pokušavate uvjeriti da će se vaš brak čarobno popraviti i da će sve odjednom biti u redu, nekad je situacija jednostavno osuđena na propast. Ova mama to jako dobro zna i zato je odlučila napisati otvorenu poruku svim ženama koje ostaju u groznim brakovima samo zbog djece. Vaša djeca tako nisu sretnija, niti ste same sretne, pa, koja je onda poanta?

Povratak na Net.hr