Utječu brojni faktori

Istraživanje dokazalo: Ovo su muškarci koji će vas dovesti do najsnažnijeg orgazma ikad

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 21:30 03.01.2017 / Rubrika:
Foto: nd3000/thinkstock
0

Čini se da žensko zadovoljstvo nije više toliko neistraženo područje

Istraživači sa Sveučilišta u Albanyju ispitali su skupinu žena u heteroseksulanim odnosima o njihovim partnerimam, učestalosti orgazama i partnerovoj sposobnosti da im pruži užitak, a rezultati su bili – pa i ne toliko iznenađujući.

Čini se da žene vjerojatnije postižu orgazam ako su im partneri dobrog financijskog statusa, samopouzdani i atraktivni, piše New York Post. Što se tiče intenziteta orgazama, on raste ako partner dobro izgleda. Još jedan marker seksualnog zadovoljstva? Široka ramena.


Iako je logično da je atraktivnost usko vezana uz orgazam, iznenađuje činjenica da na njega utječe i financijski status.

Nadalje, žene koje njihovi partneri nasmijavaju mogu se pohvaliti većom učestalošću samog seksa i orgazama.

“Muški smisao za humor čak potiče ženu da više i češće inicira seks te žene s takvim partnerima više uživaju u samom činu”, kažu stručnjaci.

 

Piše: Ida Tomašković / Vrijeme: 21:30 03.01.2017 / Rubrika:

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Biste li se usudile?

‘Prestala sam svom dečku slati poruke na tjedan dana. Evo što me moj mali eksperiment naučio’

Danas, kad smo svi prilično ovisni o mobitelima, društvenim mrežama i dopisivanju, malo tko mlađi od 35 godina uopće razgovara na kućni telefon. Danielle Tullo odlučila je svoju vezu staviti na zanimljiv i velik test, pa je na tjedan dana prestala svom dečku slati poruke bilo koje vrste (ni on ih nije smio slati njoj). Mogli su se čuti isključivo kućnim telefonom, navečer, nakon posla - pa, evo kako je to na kraju ispalo i što su točno naučili o svojoj vezi, ali i o sebi samima

Povratak na Net.hr