Sad ima novi, dirljivi video ♡

Beyoncé je i službeno najutjecajnija osoba na Instagramu. Srušila je rekord onom trudničkom fotkom

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 14:40 08.04.2017 / Rubrika: ,
Foto: giphy
0

Najutjecajnija slavna osoba na Instagramu, a vjerujemo i općenito

Ako nikad niste vidjeli slavnu trudničku fotografiju kojom je Beyoncé, prije otprike dva mjeseca, javno obznanila da nosi blizance, onda niste bili na internetu u posljednja dva mjeseca. Vjerojatno. A kako je upravo tom fotografijom srušila dotadašnji rekord koji je držala Selena Gomez, njen je trudnički trbuščić postao Instagram fotka s najviše lajkova ikad, točnije njih 10.896.574.

A samim tim je, piše US Weekly, Bey postala najutjecajnija slavna osoba na Instagramu, dok iz tvrke za istraživanje društvenih mreža D’Marie Analytics tvrde kako jedna njena Instagram objava trenutno vrijedi 1 milijun američkih dolara.

Ali naravno da ona nije stala samo na toj jednoj fotografiji, jer je prije tri dana, na svoju i Jay Z-jevu 9. godišnjicu braka, objavila dirljivi video za pjesmu Die With You, u koji su ukomponirane prekrasne obiteljske snimke i mnogi najljepši zajednički trenuci.

Die With You 💕

💙 4.4.17 💙

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 14:40 08.04.2017 / Rubrika: ,

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Ispovijest Youtube zvijezde

‘Naša zadnja zajednička noć bila je pravi teror. Napio me, silovao, snimio i sve objavio online. Zatim je počela borba’

Chrissy Chambers duge četiri godine borila se, na sudu, ali i izvan njega, protiv svog bivšeg partnera, koji ju je napio, snimao seks s njom te zatim te snimke objavio na poznatoj porno stranici na internetu. Prije nekoliko je dana napokon i službeno dobila slučaj protiv njega, ali njena borba, tvrdi, daleko je od završetka. Svoju je priču ispričala novinarki The Guardiana. Prenosimo je u cijelosti

Povratak na Net.hr