Sad ima novi, dirljivi video ♡

Beyoncé je i službeno najutjecajnija osoba na Instagramu. Srušila je rekord onom trudničkom fotkom

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 14:40 08.04.2017 / Rubrika: ,
Foto: giphy
0

Najutjecajnija slavna osoba na Instagramu, a vjerujemo i općenito

Ako nikad niste vidjeli slavnu trudničku fotografiju kojom je Beyoncé, prije otprike dva mjeseca, javno obznanila da nosi blizance, onda niste bili na internetu u posljednja dva mjeseca. Vjerojatno. A kako je upravo tom fotografijom srušila dotadašnji rekord koji je držala Selena Gomez, njen je trudnički trbuščić postao Instagram fotka s najviše lajkova ikad, točnije njih 10.896.574.

A samim tim je, piše US Weekly, Bey postala najutjecajnija slavna osoba na Instagramu, dok iz tvrke za istraživanje društvenih mreža D’Marie Analytics tvrde kako jedna njena Instagram objava trenutno vrijedi 1 milijun američkih dolara.

Ali naravno da ona nije stala samo na toj jednoj fotografiji, jer je prije tri dana, na svoju i Jay Z-jevu 9. godišnjicu braka, objavila dirljivi video za pjesmu Die With You, u koji su ukomponirane prekrasne obiteljske snimke i mnogi najljepši zajednički trenuci.

Die With You 💕

💙 4.4.17 💙

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Piše: Vlatka Ernečić / Vrijeme: 14:40 08.04.2017 / Rubrika: ,

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Biste li se usudile?

‘Prestala sam svom dečku slati poruke na tjedan dana. Evo što me moj mali eksperiment naučio’

Danas, kad smo svi prilično ovisni o mobitelima, društvenim mrežama i dopisivanju, malo tko mlađi od 35 godina uopće razgovara na kućni telefon. Danielle Tullo odlučila je svoju vezu staviti na zanimljiv i velik test, pa je na tjedan dana prestala svom dečku slati poruke bilo koje vrste (ni on ih nije smio slati njoj). Mogli su se čuti isključivo kućnim telefonom, navečer, nakon posla - pa, evo kako je to na kraju ispalo i što su točno naučili o svojoj vezi, ali i o sebi samima

Povratak na Net.hr