VIDEO: Napokon dokaz da je putovanje kroz vrijeme moguće!

Svima nam se, barem jednom, u životu dogodilo da nam je netko rekao da izgledamo poput onog glumca/glumice ili neke druge poznate osobe.

No, jako rijetko se događa da svog ‘blizanca’ vidite u muzeju na slici staroj čak 450 godina! Upravo to se dogodilo američkom studentu Max Galuppu.

Max i njegova djevojka otišli su u muzej Philadelphia Museum of Art i imali su što vidjeti! Maxova djevojka, Nikkie primijetila je nevjerojatnu sličnost između svog dečka i talijanskog plemića na slici iz 1562.

Max tvrdi da iz početka nije vidio nikakvu sličnost, no kada ga je Nikkie fotkala ispred te slike, sličnost više nije mogao ne primijetiti! Od kada je Max tu fotku stavio na reddit.com, šale na račun putovanja kroz vrijeme i reinkarnacije nikako da stanu. Netko mu je čak ponudio da napravi identičan kostim kojeg nosi plemić sa slike, kako bi se Max mogao fotkati kraj svog ‘blizanca’ u istoj odjeći.

Zanimljivo je podrijetlo slike mjesto u Italiji iz kojeg potječe i Maxov djed, pa nije nemoguće da se radi o njegovom pretku.

Razgovor preko Skypea s Maxom i njegovom djevojkom za CNN možete pogledati ovdje:
http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1&isUI=1

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr