VIDEO: Ima 80 godina i apsolutni je internetski hit

U moru internetskih senzacija, svoje mjesto pronašla je i osamdesetogodišnja bakica iz New Yorka koja je sve osim tipične umirovljenice. Uz pomoć svog unuka, baka je postala hit na Twitteru, gdje ima čak 70.000 pratitelja.

Ime joj je Josephine Lamberti, a zbog rupice koja joj nastaje na licu kada se smije, unuk je zove Josie Dimples, iz čega je nastalo njeno ‘umjetničko’ ime J-Dimps.

Donny Brandefine, njen unuk, u svojoj baki vidio je potencijal pa je od nje odlučio napraviti internet zvijezdu. Naučio ju je koristiti internet, a posebno društvenu mrežu Twitter, gdje je J-Dimps apsolutna senzacija. Ova kul baka ima preko 70.000 pratitelja na Twitteru među kojima su i poznate osobe kao što su Jennifer Love Hewitt, Khloe Kardashian, Rosario Dawson, te par poznatih košarkaša iz njenog najomiljenijeg kluba, The New York Nicks.

Osim što ‘tvita’, J-Dumps ima i desetke videa na svojoj YouTube stranici, gdje se izjasnila da joj je jedini cilj “specijal-201104070347004-Smiješni video ljude cijeloga svijeta”. Njena popularnost je zaista svjetska, što dokazuje i nedavni članak o njoj koji je izašao u hongkonškim dnevnim novinama.

Prenosimo vam nekoliko videa ove živahne bake.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr