Bivši svećenik prodaje seksi igračke za kršćane

Nizozemski svećenik obavljao je svoju dužnost čak pune 23 godine, sve dok se jednog dana nije odlučio posvetiti – seksualnoj terapiji.

Marc Angenent (56) osnivač je internetske stranice za kršćane Love Garden na kojoj objavljuje članke o specijal-201104070347004-sex, pozive na razne seksi radionice i predavanja, ali i na kojoj prodaje seksi igračke. To je bilo dovoljno da privuče pažnju svjetskih medija.

Dilda, vibratori, prstenovi za penis i stimulatori prostate dio su asortimana koji se nudi na ovoj stranici, a za seksi dućane tipične sadomazo igračke, poput bičeva, nema jer “ne želi šokirati kršćansku zajednicu”. Za svoju stranicu bivši svećenik tvrdi da je sigurna jer ne sadrži golotinju, pornografiju niti ikakve prostote.

Angenent je kao seksualni terapeut prošle godine primio svog prvog pacijenta i od tada se, kako kaže, bori protiv straha od strasti, koji, tvrdi, ima većina kršćanskih parova. U danima svog svećeništva u Slobodnoj crkvi puno je razgovarao s oženjenim parovima i tada je primijetio da se boje prepustiti pohoti i strasti, te su zato nezadovoljni svojim seksualnim životima.

Upravo zbog toga Marc se odlučio na ovaj nesvakidašnji potez. Smatra da žudnja treba biti dio života kršćana, te se zato i školovao za seksualnog terapeuta.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr