28.12. Numerolog odgovara…

Sa svim nesretnim brojevima u Vašim podacima, da moguć…?

Je li razvod moguć?

Opasan i moćan broj 18, u Vašem datumu rođenja, zrači brojnim svađama i razvodima, obiteljskim i pravnim sukobima te opasnostima prijevare, ali i eksplozije, vatre i nevremena. Taj broj čak u 80% slučajeva onemogućava uspostavljanje kvalitetnih prijateljskih, ljubavnih i bračnih veza i odnosa te izaziva rastanke i razvode. Da biste izbjegli negativna zračenja toga broja, rođendan uvijek slavite 17. 06. i to bez obzira koji dan u tjednu to bio.

Broj 12, u imenu Katica (2+1+4+1+3+1) je iznimno nesretan broj pa osobe s tim brojem često trpe zbog toga što ih drugi iskorištavaju. Taj broj ukazuje na osobu koja nosi i rješava tuđe probleme, a i sama nerijetko ima poslovnih i novčanih problema. Katkad se postupci samog vlasnika broja 12 mogu protumačiti kao izvor njegovih teškoća. To je tzv. “broj žrtve”.

U prezimenu H. nalazi se nesretan broj 16 (5+2+5+1+3) koji zrači opasnostima, nesrećama (posebno eksplozijama i poplavama), brigama, nelojalnošću i nevjernostima. Opasna strana broja 16 iskazuje se posebno u njegovoj sklonosti ka padovima, lomovima, problemima sa cirkulacijom, utapljanju i prometnim nesrećama.

U zbroju imena i prezimena je nesretan broj 28 (12+16) koji narušava ravnomjernost životnog ciklusa tako da rastancima, raskidima, razvodima ili pravnim gubicima stalno svog vlasnika vraća na početak. Stoga ovaj broj upozorava svoje vlasnike da svoje povjerenje u poslovnim i u privatnim vezama daju drugima u vrlo ograničenoj mjeri. To je tzv. “Sizifov broj”.

Korigirajte ime u Kata (sretan broj 8) ili Katja (sretan broj 9) ili Katarina (sretan broj 17) pa ćete u zbroju imena i prezimena dobiti sretan broj 24, odnosno sretan broj 25, odnosno sretan broj 33! I umjesto sadašnje katastrofalne numerološke situacije i 100% nesretnih brojeva, imat ćete 75% sretnih i 25% nesretnih brojeva što je vrlo dobro numerološko stanje!

Broj 12 u Vašoj kućnoj adresi je vrlo nesretan broj koji ukazuje na poslovne i novčane probleme ukućana. Da biste eliminirali negativan utjecaj ovog broja, na štok (dovratak) ulaznih vrata stana, s vanjske strane gore, stavite broj 3 (sretan broj koji donosi velike mogućnosti na području stjecanja znanja te podstiče marljivost i upornost u postizanju uspjeha) koji će zajedno sa postojećim kućnim brojem davati sretan broj 15 koji donosi tople i srdačne međuljudske odnose te korist u partnerskim odnosima.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr