16.02. Numerolog odgovara…

Moj sretan broj je????

Vaš sretan broj je 23 i 45, a nesretan broj je 16 i 29!

Broj 23, u Vašem datumu rođenja, je jedan od najpovoljnijih brojeva u numerologiji koji ukazuje na iznimnu pokretljivost i dinamičnu aktivnost te obećava materijalnu korist i uspjeh. Donosi posebnu vještinu u komuniciranju s ljudima i u iznalaženju novca te spretan dolazak do boljeg položaja.

U imenu Marijana nalazi se nesretan broj 16 (4+1+2+1+1+1+5+1) koji zrači opasnostima, nesrećama (posebno eksplozijama i poplavama), brigama, nelojalnošću i nevjernostima. Opasna strana broja 16 iskazuje se posebno u njegovoj sklonosti ka padovima, lomovima, problemima sa cirkulacijom, utapljanju i prometnim nesrećama.

U prezimenu Z. (7+7+6+2+7) je iznimno nesretan broj 29 koji donosi nevolje u životu, nesreće, prikrivene opasnosti i raznovrsna iskušenja, protivnike i izdaje, nesporazume sa suprotnim spolom, razvode i rastanke. Neujednačeno ponašanje, često prisutno kod osoba koje taj broj imaju u svojim podacima, mnogima je teško shvatljivo pa i to zna biti izvorom konflikata. Ovaj broj većinu svojih vlasnika ne usrećuje u odabiru svoga partnera.

Broj 45, u zbroju imena i prezimena (16+29) je sretan broj koji Vam donosi uspjeh, naročito ako se bavite medicinom, sportom, igrama na sreću ili ako radite u industriji koja proizvodi, prerađuje ili usavršava metale/kovine (od metalurgije i strojogradnje do kompjutora). Ovaj broj Vam donosi također i ugled i poštovanje, posebno ukoliko se bavite intelektualnim radom (književnošću, npr.). Ovo je broj koji ukazuje na lijepu budućnost.

U djevojačkom prezimenu L. nalazi se sretan broj 23 kojeg imate i u datumu rođenja, ali ste u zbroju imena i djevojačkog prezimena imali 39 (16+23), nesretni “broj žrtve”!

Umjesto sadašnje nezadovoljavajuće numerološke situacije, imat ćete 80% sretnih i 20% nesretnih brojeva, ako postojeće ime razdvojite u dva imena, u Marija (najsretniji broj 10) i Ana (sretan broj 7). A u zbroju ta dva imena i prezimena dobit ćete osobito sretan broj 46 (10+7+29) koji znači čast i iznimnu uspješnost u ostvarivanju svojih namjera. To je broj znamenitih predvodnika koje cijene i kojima zavide. Osobe s tim brojem znaju dosta priuštiti sebi, ali i nesebično pomagati drugima. Osim ovako pozitivnih zračenja, broj 46 ujedno ima moć poništavanja značajnog dijela zračenja nesretnih brojeva oko sebe. Simbol je uspjeha.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr