Čudo s Kosova / Zvijezda Manchester Uniteda možda zaigra za 'Vatrene'?

Image
Foto: PIXSELL

18-godišnji Adnan Januzaj zabio je dva pogotka za pobjedu Manchester Uniteda kod Sunderlanda. Ovaj veznjak, rođen u Bruxellesu, donio je veliki preokret i spasio Davida Moyesa novih teških kritika.

7.10.2013.
15:33
PIXSELL
VOYO logo

Ivo Šušak, koji se bavi prikupljanjem podataka i kontaktima s potencijalnim reprezentativcima, osvrnuo se na Adnana Januzaja.

"Njegovo ime u mojoj je bilježnici upisano barem već pola godine. Pozornost mi je skrenuo jedan nogometni menadžer iz Hrvatske, inače albanskog podrijetla. Januzaj je po ocu s Kosova, no, prema informacijama koje sam dobio majka mu je Hrvatica, i zato smo i upozoreni obratiti pozornost na njega. Izravno s Adnanon nismo kontaktirali, sigurno da ćemo to ubrzati. On je izuzetno zanimljiv potencijal, za njega su mnoge reprezentacije zainteresirane. Vjerojatno neće biti lak posao pridobiti ga, međutim dosta Albanaca s Kosova ima sklonost prema Hrvatskoj", rekao je Šušak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavna će se borba voditi i između Albanije i Belgije iako može igrati i za Tursku, po baki i djedu, a tako se možda javi i Srbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo