Zvezdaši ove godine neće farbati jaja

Nemamo para da proslavimo Uskrs, kaže fudbaler crveno-belih Marko Vešović

29.4.2013.
16:13
VOYO logo

Fudbaleri Crvene zvezde vratili su se u šampionsku trku, pošto nakon novog kiksa Partizana u 25. kolu Jelen Superlige Srbije zaostaju samo dva boda za "večitim" rivalom.

I pored činjenice da su crveno-beli blizu titule i prekida petogodišnje dominacije Partizana, situacija na Marakani je daleko od idealne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem za prvotimce Zvezde je katastrofalna situacija kojoj očigledno nema kraja. Umesto u opuštenoj atmosferi proslave predstojeći Uskrs, mnogi prvotimci jedva sastavljaju kraj s krajem.

Takav je slučaj i sa Markom Vešovićem koji ne krije svoje razočarenje jer nema para da otputuje u Podgoricu da proslavi praznik sa porodicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Džaba nam dani za Uskrs kad nemamo čime da ga proslavimo! Trebalo bi da odem do mojih u Podgoricu, ali kako kad ne primamo plate - rastužio se do suza crnogorski reprezentativac u izjavi za 24sata.

Slično razmišljaju i ostali igrači Crvene zvezde, ali su se uzdržali od glasnog izražavanja nezadovoljstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije teško zaključiti da mnogi od njih nemaju motiva i ne razmišljaju preterano trenutnim razvojem događaja u prvenstvu, kada se uzme u obzir da su im prazni džepovi.

Zbog predstojećeg Uskrsa fudbaleri Crvene zvezde će u četvrtak 2. maja igrati utakmicu 26. kola Jelen Superlige gostovati u Jagodini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo