„Zvezda“ podnosi krivičnu prijavu protiv novinara Dejana Anđusa (VIDEO)

Iznuđivao novac

17.7.2013.
10:41
VOYO logo

Čelnici fudbalskog kluba Crvena zvezda su odlučili da podnesu krivičnu prijavu protiv novinara Dejana Anđusa, jer su saznali da je jutros u hotelu "M" zahtevao 12.000 evra od trenera crveno-belih Slaviše Stojanovića uz tvrdnju "da ga je on doveo", potvrđeno je "Blicsportu" u klubu.

Anđus je to potvrdio u svojoj emisiji koju vodi na jednoj televiziji i to baš kada mu je u gostima bio Nebojša Čović, potpredsednik kluba sa Marakane. On je rekao da je razgovorao sa Stojanovićem u prisustvu izvesnog taksiste Miška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Nije 15 nego 12, jer je to deset odsto od 120.000. Stojanović je predložen od mog i svog kućnog prijatelja taksiste Miška, koji mi je dao njegovu biografiju, a onda sam je ja predao Slaviši Kokezi. Zatim sam otišao kod potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića i ponudio mu Stojanovića. Tek tada, Slaviša Stojanović je pozvan u Beograd. Poslao sam mu poruku da ne zaboravi ko su mu pravi prijatelji. Miško, koji je taksista je predložio Stojanovića i pripada mu menadžerska provizija iako se on tim poslom ne bavi -, rekao je Anđus u svojoj emisiji.

Iste večeri u Crvenoj zvezdi su rešil da podnesu krivičnu prijavu protiv Anđusa, ukoliko policija to ne učini sama po službenoj dužnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/uOR4RWePBzM

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike