Dan uoči uzvrata / Zoran Mamić: Igrat ćemo efikasan i napadački nogomet

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Mamić je prokomentirao uzvratni susret četvrtfinala kupa te Fifinu kaznu za Šimunića.

17.12.2013.
17:10
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dan uoči uzvratnog susreta četvrtfinala kupa Hajduk - Dinamo, trener 'modrih' Zoran Mamić je najavio kako će hrvatski prvak i u Splitu igrati na pobjedu premda je u prvom susretu slavio 5-0.

"Ima nas sve manje zbog brojnih ozljeda igrača. Posljednji u nizu je Brozović kojem je pukla metatarzalna kost i 4-6 tjedana će nositi čizmu. Međutim, imamo dovoljan izbor kvalitetnih igrača, idemo u Split po dobar rezultat i po plasman u polufinale," poručio je Mamić dodavši kako navijači mogu očekivati napadački i efikasan nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali s velikom odgovornosti u igri. To su glavne stvari na kojima ćemo inzistirati, a u ovih mjesec dana smo pokazali u kojem smjeru želimo ići," dodao je mlađi mamić.

"Modri" su danas imali za javnost otvoreni trening, a atmosfera u momčadi je bila odlična. Trening je otvoren malom proslavom zbog Damira Krznara koji je jučer diplomirao na akademiji i postao UEFA Pro trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo veliku prednost iz prve utakmice i idemo je u Split potvrditi i proći u polufinale te tako zaključiti polusezonu," kazao je Domagoj Antolić koji se oporavio od ozljede.

Jednako razmišlja i Jerko Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez obzira na veliku prednost idemo u Split po pobjedu i "osvetu" za onih 2:2 u prvenstvu. Želimo završiti ovaj dio sezone s pobjedom i tako ćemo se i postaviti od prve minute. Sami sebi želimo dokazati da smo dosta bolji od njih," poručio je Leko.

Trener 'modrih' je prokomentirao i Fifinu kaznu za Josipa Šimunića. "Apsolutno smatram da je kazna previsoka. Sigurno da mu nije lako jer je Svjetsko prvenstvo u Brazilu trebala biti kruna njegove karijere, ali što je tu je. Trebamo biti uz njega i pomoći mu da to što prije prebrodi, a ima našu punu podršku."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo