nakon uspona na tron svijeta / Zlatna Sandra Perković nakon fenomenalnog uspjeha otkrila kome je posvetila ovo zlato te naglasila da je uživala iz hica u hitac

Image

Hrvatska sportašica Sandra Perković izjavila je u nedjelju nakon osvjanja zlata na atletskom SP u Londonu da se osjeća prekrasno i da se nada da je učinila Hrvate ponosnima.

14.8.2017.
7:25
VOYO logo

"Presretna sam. Vratila sam titulu u svoje ruke", s velikom srećom i drhtavim glas izjavila je Sandra Perković za Sportske novosti, držeći čvrsto hrvatsku zastavu na sebi.

"Sve tri titule spojila sam u jednu. Ovo Svjetsko prvenstvo nije moglo završiti bolje. Osvojiti zlato za kraj ovog SP-a... Predobro", izjavila je, dodajući da ovo zlato posvećuje dvijema osobama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam dvije osobe. Ivanu Ivančiću s kojim sam ovdje osvojila olimpijsko zlato i baki Ruži koje od ove godine više nema", poručila je 

PROČITAJTE VIŠE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sandra Perković osvojila svjetsko zlato: nevjerojatna dominacija kakva se ne pamti 

"Uživala sam iz hica u hitac, kao nikada prije u životu. I posljednji atom svoje snage sam dala. Toliko sam željela hice preko 70 metara, potpuno sam se nabrijala, znala sam da su oni jamstvo zlatne medalje. Ljepše nije moglo biti", istaknula je Sandra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postala je i rekorderka britanske prijestolnice, nijedna žena u Londonu nije bacila disk dalje od Sandre Perković, a kako je naglasila i taj rezultat je željela, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo