ZIDANE NA RUBU OTKAZA: / Otkriveno tko je prva želja vodstva Reala dođe li do crnog scenarija

Image

Poraz od Barcelone uzdrmao je poziciju Zinedinea Zidanea na klupi Real Madrida.

25.4.2017.
14:01
VOYO logo

Kako piše španjolski As, ako ne osvoji prvenstvo ili Ligu prvaka bit će bivši. Tako bi mu već skorašnji polufinalni susreti u Ligi prvaka s gradskim suparnikom mogli odlučiti njegovu budućnost.

"Simeone može postati Zidaneov sudac", navode Španjolci i te dodaju kako je vodstvo kluba već pripremilo nekoliko imena koja bi mogla dobiti Zidaneov posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi na listi želja je njemački izbornik Jopachim Löw. Iako ima ugovor do 2020. navondno u njemu postoji kaluzula prema kojoj može otići ako ga u svoje redove požele dovesti neki od velikana poput Reala, Barcelone, Manchester Uniteda i Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim njega, kao kandidat se spominju Chelseajev Antonio Conte te Tottenhamov Mauricio Pochettino, ali su njih dvojica čvrsto vezani ugovorima.

Ono što se predbacuje Zidanu u posljednje vrijeme je podčinjenost BBC-u, nedostatak kvalitetnih zamjena u nekim utakmicama te to što nije uspio spriječiti sve veće nezadovoljstvo igrača poput Isca, Morate, Asensija i Jamesa. Puno puta je te igrače ostavio na klupi unatoč lošim nastupima Balea i Benzeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što je svakako vrijedno napomenuti je i to da su posljednja tri trenera Rela koja su klubu donijela naslov u Ligi prvaka ubrzo dobila otkaz. Jupp Heynckes ga je dobio 1998., svega nekoliko mjeseci nakon što je Madriđanima donio prvu europsku titulu od 1966., dok su Vicente Del Bosque (2003.) i Carlo Ancelotti (2015.) napustili Real godinu dana polije trijumfa u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo