MOURINHO PROTIV SVIH / Zgodna Sara otkrila što se zbiva u svlačionici Reala

Image
Foto: Sceenshot

U ponedjeljak navečer Sara Carbonero je gostovala na televiziji i dala svoj uvid u stanje Realove svlačionice. A ako netko ima uvid iz prve ruke, onda je to ova zgodna TV novinarka koja ima pristup prema svim medijima, a također je u 'bliskoj' vezi s jednim od glavnih protagonista cijele priče - Ikeom Casillasom.

29.1.2013.
15:10
Sceenshot
VOYO logo

Za one koji možda nisu do kraja upućeni u razvoj događaja - mali podsjetnik. Prošlog četvrtka Marca je objavila kako su se 'senatori' u Realovoj svlačionici, prije svih Iker Casillas, Sergio Ramos i navodno Xabi Alonso, pobunili protiv Josea Mourinha te postavili uvjet predsjedniku Florentinu Perezu - 'Ili on ili mi'.

Prvi čovjek 'Kraljevskog kluba' isti je dan zakazao izvanrednu press konferenciju na kojoj je Marcine tvrdnje nazvao najobičnijim lažima i demantirao da ima pobune u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Sljedeći dan ugledni španjolski list je nastavio otvoreni 'rat' protiv Realovog čelništva, te na naslovnici napisao: "Marca ne laže!", objavivši SMS poruke svog izvora iz Realove svlačionice koje potvrđuju da postoji raskol između nekih igrača i portugalskog stručnjaka.

Nastavak ove zanimljive priče stigao je u ponedjeljak navečer kada je Sara Carbonero na nacionalnoj televiziji dala svoj uvid u stanje Realove svlačionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ako netko ima uvid iz prve ruke, onda je to ova zgodna TV novinarka koja ima pristup prema svim medijima, a također je u 'bliskoj' vezi s jednim od glavnih protagonista cijele priče - Ikeom Casillasom.

Image
Foto: Sceenshot
Image
Foto: Sceenshot

Gostujući u emisiji 'Glas naroda' uglavnom se trudila ostati profesionalna do kraja, prepričati ono što su svi već vidjeli i čuli, ali na kraju se ipak otkrila kada je rekla da "svlačionica nije u dobrom stanju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez obzira radi li se o ultimatumu ili ne, a vjerujemo da se ne radi, očigledno je da se igrači ne slažu sa svojim trenerom i da postoje podjele među njima. Morat ćemo sačekati kraj sezone da vidimo hoće li Mourinho otići jer je, iskreno, otvorio previše frontova ovdje u Real Madridu", rekla je Sara Carbonero u svojem TV komentaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo