Ekskluzivno na RTL-u / Žestoka uvertira u boksačku poslasticu između Klička i Puleva

Kličko protiv Puleva. Uvod u meč superteškaša, koji se ove subote odigrava u Hamburgu, počeo je vatreno. Bugarin nije došao na konferenciju jer kaže, Kličko ga od straha provocira. Šampion pak tvrdi, Pulevu je ispran mozak.

11.11.2014.
19:10
VOYO logo

Skandal u Hamburgu, apsolutni prvak Kličko okićen naslovima, a bugarskog izazivača koji mu želi oteti onaj IBFov - nema. 

Bugarska Kobra, Kubrat Pulev nije se pojavio na press konferenciji uoči meča jer članovima njegovog menađmenta nije dozvoljen ulaz. Za profesionalca kalibra Kličko to je znak nepoštovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nadam se da u subotu neću boksati sa sjenom. Jer kao što vidite Puleva nema na konferenciji, njegova je stolica prazna. Pulevu je ispran mozak'', ispalio je Kličko prvi udarac i prije meča.  

Pulev je okupio novinare i uzvratio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ovo je dječji vrtić. Kličko nas želi isprovocirati i igra prljave igrice kako bi nas učinio nervoznim'', rekao je.

Sjajna je ovo uvertira u kako kažu boksački spektakl godine. Ne, Pulev nije još jedna vreća za napucavanje. Bugarin je samo tri centimetra niži, razornog udarca, još uvijek neporažen i kažu brži i raznovrsniji od Klička.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Osjećam se snažno, pun sam energije. Kličko bi mogao imati problema u subotu'',  

Problemi su počeli za Klička kada je u rujnu morao odgoditi meč protiv Puleva zbog ozljede bicepsa. Pričalo se tada kako je Vladimir samo htio dobiti na vremenu. No Kličko je Kličko, a ima i dodatnu motivaciju, supruga Hayden Penetierre uskoro će roditi curicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Imam 38 godina ali taj mi broj ništa ne znači, osjećam se puno mlađe.  Rekao mi je brat da se žešće boriš kada postaneš otac. Pa vidjet ćemo'', rekao je.

Sve miriše na boksačku poslasticu kakvu svijet nije dugo vidio. Podsjećamo, meč između Klička i Puleva možete pratiti u subotu na RTL-u uživo iz Hamburga od 22 sata i 15 minuta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike