'U Splitu će dobiti po piksi' / Zdravko Mamić javno rasturio Maleša

Image

'Njegovi potezi su katastrofalni, nisu kupili samo onog igrača kojeg nisu ponudili na tržnici. On ne može ni klozet papir kupiti bez sjednice Nadzornog odbora. Mlad je i ambiciozan, ali o poslu nema pojma', rekao je izvršni predsjednik Dinama o kolegi iz Hajduka.

29.8.2011.
13:47
VOYO logo

Zdravko Mamić ipak nije izdržao i žestoko je odgovorio na verbalne napade iz Splita. Kao što se i očekivalo, nije šutke prešao preko riječi predsjednika Hajduka Hrvoja Maleša, koji je ustvrdio da je Mamić "potpuno privatizirao hrvatski nogomet u kojem je apsolutni gospodar".

"Sve vas skupa pozdravljam. Tema je Josip Šimunić i vladanje predsjednika Maleša", rekao je Mamić odmah u uvodu, a onda je još jednom pred cijelom hrvatskom javnošću izjavio da će "Šimunić biti igrač Dinama ukoliko ga Hoffenheim pusti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda je raspalio po Malešu:

"Maleš je na inauguracijskom govoru rekao da će u tri godine Hajduk biti dvaput prvak. Neka bira gdje će završiti - u brodogradilištu ili željezari Split... Svoju nemoć i nesposobnost pokušava sakriti iz napada na Dinamo... Njegovi potezi su katastrofalni, nisu kupili samo onog igrača kojeg nisu ponudili na tržnici", u svom je stilu govorio Maminjo te nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Hajduku svoju nemoć u sedam godina stalno prikazuju izvannogometnim stvarima. Zar nije vidljivo da je Dinamo šest puta bio prvak, pet puta igrao u Europskog ligi, četiri puta osvojio Kup. Pa nisu to Dinamu donijeli suci iz Donjeg Miholjca ili Privlake kraj Zadra", naljutio se gazda Dinama i suparnicima s Poljuda poručio:

"Kad dođemo u Split, dobit će po 'piksi'. Ništa od ovoga ne bih spominjao da mi nije dirnuo u Šimunića. Pa on ne može ni klozet papir kupiti bez sjednice Nadzornog odbora. Maleš je mlad i ambiciozan predjsednik kojeg sam gledao s mnogo simpatija, ali o poslu nema pojma", dodao je Mamić detektiravši najveći problem Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemaju pojma kako funkcionira ozbiljan klub, moraju učiniti na svojim greškama, kao što smo i mi učinili na svojim, nije u redu da svoju nemoć svaljuju na Dinamovu sposobnost, uspješnost i moć. Obećao sam vama i navijačima da ćemo 10 godina zaredom biti prvaci, pa nisam ja kriv što držim obećanja!? Nek' se strpe malo...", zaključio je Zdravko Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo