ZBOG VEZE S HRVATOM OTAC JU JE TERORIZIRAO: / Bivša srpska tenisačica sada mu je poslala poruku koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Image
Foto: AFP

Ocu je davala 200.000 dolara mjesečno radi mira, a on bi je unatoč tomu nastavljao zlostavljati

6.6.2019.
14:03
AFP
VOYO logo

Bivša srpska tenisačica i rođena Osječanka JelenaDokić (36) prije dvije godine je izdala autobiografiju ‘Neslomljiva’ u kojoj je iznijela šokantnu ispovijest o fizičkom i psihičkom zlostavljanju od strane oca Damira. Otkrila je tada što je sve podnosila kad mu je rekla da je u vezi s Hrvatom.

"Najteži period u mom životu bio je kada sam 2005. godine napustila obitelj i zbog velikog pritiska, s dečkom otišla živjeti u Zagrebu. Čim se pojavila informacija da se zabavljam s Tinom Bikićem, Hrvatom, za nekoliko sati ime mog oca pojavilo se na zaslonu mobitela. Nisam se javljala. U očevim očima to je nešto najgore što sam mogla napraviti jer bi on vjerojatno radije da sam s teroristom nego s Hrvatom, katolikom”, opisala je i nastavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvalila mu se

“Vrištao je na slušalicu: ‘Ti si smrdljiva, užasna kurva. S neprijateljem si. Osramotila si me’. Bez obzira na emotivno zlostavljanje nastavila sam mu slati novac. Svakih nekoliko tjedana po 200 tisuća dolara. To sam radila u nadi za mirom i da će naći sreću. Umjesto toga zagorčavao mi je život”, otkrila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset godina kasnije, odlučila se emotivnom porukom zahvali Tinu za sve što je učinio za nju i pomogao joj u najtežem trenutku.

"Volim te od svoje 20-te godine. Zaljubili smo se jedno u drugo kada smo imali 20 godina. Hvala ti što me voliš, što si sa mnom, pogotovo u teškim trenucima i što nikad nisi odustao od mene i nas. Ne znam što bih radila bez tebe i da li bih danas bila živa da nije bilo tebe. Evo, već 16 godina smo zajedno i nadam se da će ih biti još. Moja ljubavi, moj živote, moje sve. Volim te zauvijek", napisala je Jelena u ljubavnoj poruci posvećenoj partneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo