ŽENe GA SALIJETALE / Zbog nje se preselio u Manchester

Image

Marouane Fellaini, suigrač Nikice Jelavića u Evertonu, prema vlastitim je riječima bio prisiljen preseliti iz Liverpoola u Manchester jer su se nerijetko 'žene bacale po njemu kad su ga vidjeli'. To se vjerojatno nije svidjelo njegovoj djevojci, bivšoj finalistici izbora za Miss Belgije.

2.1.2013.
9:44
VOYO logo

U novogodišnjem razgovoru za tabloid Sun belgijski reprezentativac Marouane Fellaini otkrio je zašto je preselio iz Liverpoola, gdje igra za Everton, u 50-tak kilometara udaljeni Manchester. Razlog je navodno veliki interes žena.

Suigrač hrvatskog napadača Nikice Jelavića bio je prisiljen povući takav potez jer su ga žene na ulicama Liverpoola doslovce salijetale svaki put kada bi ga vidjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da se to nije svidjelo njegovoj djevojci Lari Binet, bivšoj finalistici izbora za najljepšu ženu Belgije, koja je puno sretnija životom u Manchesteru gdje njezinog dragog ne prepoznaje toliko ljudi, niti mu se žene bacaju 'pod noge'.

Image

"U Liverpoolu više nisam mogao izdržati. Previše me ljudi prepoznavalo na ulici, a nerijetko su se žene bacale po meni kada bi me vidjele", nimalo skromo tvrdi odlični veznjak Evertona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo