Provokacije ostaviti u Srbiji / Zbog incidenta na Rivi Srbi dobili od Saveza naputke kako da se ponašaju kad idu u Hrvatsku

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Srpski klubovi do daljnjeg neće igrati sa splitskima

21.2.2019.
13:14
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Incident u Splitu u kojem su napadnuti vaterpolisti Crvene zvezde zahladio je odnose u regionalnoj vaterpolo ligi. Srpski klubovi do daljnjeg neće igrati sa splitskima, a razgovaralo se čak i o ukidanju ili "pauziranju" cijele lige dok se situacija ne smiri.

Srpski vaterpolski savez ovih je dana objavio i naputak o tome kako se članovi njihovih klubova trebaju ponašati u inozemstvu, a pogotovo u Hrvatskoj. U priopćenju stoji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treba se obratiti pažnja na povećane mjere sigurnosti i prilikom odlaska naših klubova u inozemstvo. Događaj se mora prijaviti Ministarstvu inozemnih poslova. Želimo istaknuti i skrenuti pažnju svim klubovima i njihovim stručnim stožerima, posebno trenerima, da prilikom gostovanja u inozemstvu, prije svega u Republici Hrvatskoj, obrate pažnju na ponašanje svih svojih članova delegacije, a naročito kada putuju mlađe kategorije.

Ne smije se dozvoliti da se dogode bilo kakve provokacije s naše strane koje bi mogle prouzrokovati negativne posljedice. Svi moramo nastojati da se ovakvi događaji više nikada ne ponove."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo