ZAGRIJAVANJE ZA FINALE: / Stiglo upozorenje navijačima, tenisači se pohvalili ušminkanim izdanjima

Image
Foto: Facebook

U petak počinje finale Davis Cupa u kojem će Hrvatska po drugi puta pokušati osvojiti prestižni naslov.

24.11.2016.
18:17
Facebook
VOYO logo

U zagrebačkoj Arenu gostovat će Argentina, koja će u publici imati podršku velikog Diega Armanda Maradone i oko 2000 navijača.

Hrvatski teniski savez povodom ovog događaja objavio je upute za sve one koji je mečeve pratiti uživo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog obaveznih pregleda i kontrole ulaska u dvoranu Arena Zagreb molimo sve navijače i posjetitelje da dođu na vrijeme, a najkasnije dva sata prije početka naznačenog na ulaznicama, kako bi mogli pravovremeno ući u dvoranu te izbjeći gužve uoči samog početka Davis Cup natjecanja. Također, molimo vas da na ulazima pratite upute redarske službe te da u dvorani sjedite na svojim mjestima, označenima na vašim ulaznicama", stoji u priopćenju Saveza u kojem se dodaje:

"Obzirom na sigurnosnu prosudbu i pravila razdvajanja gostujućih i domaćih navijača, navijači reprezentacije Argentine su smješteni u zasebnom dijelu dvorane te će im ulazak u dvoranu s navijačkim obilježjima reprezentacije Argentine biti omogućen isključivo za gostujući sektor. Navijačima koji prekrše uvjete prodaje ulaznica neće biti omogućen ulazak u dvoranu i ulaznice će biti poništene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijače i posjetitelje ovim putem molimo za fer i korektno navijanje i ponašanje, odnosno da u dvorani slušaju upute organizatora i redarske službe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, na službenoj Facebook stranici Davis Cupa objavljen je video razgovora s hrvatskim tenisačima. Oni su uoči svečane večere u Zagrebu otkrili kome je trebalo najviše vremena da se spremi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, na finale su se uoči večere osvrnuli i Argentinci, Juan Martin del Potro i izbornik Daniel Oršanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hravtski tenisači pohvalili su se na društvenim mrežama ušminknim izdanjima na svečanoj večeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo