OGLAS

ZAGREB NEMOĆAN PROTIV MAĐARA: / Buntić predvodio Szeged u Areni, slijedi gostovanje kod europskog prvaka

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Rukometaši PPD Zagreba u susretu su 2. kola skupine A Lige prvaka izgubili u zagrebačkoj Areni od Picka iz Szegeda sa 23-28 (12-17).

23.9.2017.
21:53
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Luka Mrakovčić i Mario Vuglač postigli su po pet pogodaka za PPD Zagreb, dok su Zsolt Balogh s osam i Denis Buntić s pet golova predvodili Szeged.

U prvom je poluvremenu rezultat bio u egalu samo do 3-3, a potom su gosti iz Mađarske napravili seriju 4-0 kojom su se odvojili. Zagreb je riskirao vadeći vratara iz igre u fazi napada, ali to je nerijetko završavalo golovima igrača Szegeda u praznu mrežu. Usto su igrači Zagreba često bili preagresivni u obrani i stoga dobijali isključenja na po dvije minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na poluvrijeme se otišlo s prednosti Szegeda od pet golova (17-12), a početkom nastavka ta je razlika narasla i na sedam (21-14). No, tada je uslijedilo najbolje razdoblje u igri Zagreba, napokon je proradio napad na čelu s Vuglačem, usto su i vratari uspjeli skinuti nekoliko lopti te je osam minuta prije kraja bilo samo jedan razlike (23-22).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, dalje od toga nije išlo, Mađari su ponovno postali precizni u napadu, Zagrebovi igrači su gubili lopte u napadu što su gosti kažnjavali pogocima u praznu mrežu, na to se nadovezao s nekoliko atraktivnih obrana i vratar Szegeda Šego pa je na kraju mađarski sastav na kraju ostvario uvjerljivu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

23.09.2017., Arena Zagreb, Zagreb - VELUX EHF Liga prvaka, skupina A, 2. kolo, RK PPD Zagreb - MOL-Pick Szeged. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Nakon dva kola PPD Zagreb ima jedan bod, a u sljedećem će kolu za osam dana gostovati kod europskog prvaka Vardara.

Na vrhu ove skupine je upravo Vardar s četiri boda, RN Loewen i Barcelona imaju po tri, Nantes i Pick Szeged po dva, PPD Zagreb i Kristianstad po jedan, a Wisla Plock je bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo