KAO U KOŠNICI / Zabranjuju se vuvuzele?

Image

Iritantne trube sve više smetaju igračima i navijačima, a ni organizatori SP-a nisu sretni zbog njihove upotrebe na stadionima. Završi li koja truba na terenu, krenut će se u akciju.

13.6.2010.
14:29
VOYO logo

JOHANNESBURG - Šef Organizacijskog odbora Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici Danny Jordaan izjavio je kako postoji mogućnost  da se zabrani unošenje vuvuzela na stadione nakon što su mu se brojni navijači i novinari požalili na njihov iritantan i zaglušujući zvuk.

Danny Jordaan je za BBC izjavio  kako "suosjeća s navijačima" koji smatraju da su vuvuzele uništavaju atmosferu na nogometnim stadionima i guše navijačku pjesmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je dosta komplicirano pitanje i s njim se bavimo još od početka SP-a. Zasad su nas zatražili da barem zabranimo vuvuzele tijekom izvođenja nacionalnih himni ili službenih obavijesti na stadionu", rekao je Jordaan.

U oštru akciju organizatori će krenuti ako bilo koja truba završi na travnjaku. Protiv vuvuzela su se pobunili i neki igrači. Tako je ih kapetan Francuske Patrice Evra okrivio za lošu igru njegove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Noću ne možemo spavati zbog vuvuzela. Ljudi počnu trubiti od šest satu ujutro. Na terenu zbog njih ne možemo čuti jedan drugog", rekao je Evra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike