GDJE SU I ŠTO RADE? / Zaboravljeni as još uvijek zna zabijati

Image

S 33 godine na leđima Eidur Gudjohnsen uputio se u Ameriku. Zadnjih nekoliko dana je trenirao s igračima Seattlea, a u susretu rezervnih momčadi protiv Chivas USA islandski napadač je pokazao da majstor ostaje majstor.

10.9.2012.
10:52
VOYO logo

Bivši napadač Barcelone i Chelseaja, Eidur Gudjohnsen stigao je na probu u SAD, ali vrlo lako bi se moglo dogoditi da je u nedjelju zabio svoj prvi i jedini gol u američkom nogometu.

Nakon što je posljednjih nekoliko dana trenirao sa Seattleom, u nedjelju je zaigrao za rezervnu momčad Soundersa protiv'rezervista' Chivas USA. Seattle je pobijedio 4:2, a najljepši trenutak susreta bio je prekrasan pogodak islandske legende.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 22. minuti Gudjohnsen je iskoristio dobro prizemno ubacivanje u peterac gostiju i petom zabio pogodak kakav se ne viđa često na američkim nogometnim travnjacima.

Unatoč dojmljivoj predstavi, 33-godišnji napadač će već danas (ponedjeljak) napustiti Ameriku i rijetki su uvjereni da će se pridružiti Soundersima zbog kompliciranog i dugotrajnog postupka izdavanja radne dozvole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo