LJAJIĆ OPET U REPREZENTACIJI / Za Srbiju više neće igrati samo 'pjevači'

Image
Foto: PIXSELL

Mihajlović je nakon svoje prve utakmice za srpskim kormilom u svibnju 2012. udaljio Ljajića iz reprezentacije jer nije htio pjevati himnu 'Bože pravde' prije početka utakmice sa Španjolskom.

18.8.2013.
13:55
PIXSELL
VOYO logo

BEOGRAD - Izbornik srpske nogometne reprezentacije SinišaMihajlović za utakmicu protiv Hrvatske 6. rujna u Beogradu u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo 2014. pozvat će i Adema Ljajića te NemanjuMatića, igrače koje zbog nediscipline do sada nije zvao, prenose mediji u Srbiji.

Mihajlović je nakon svoje prve utakmice za srpskim kormilom u svibnju 2012. udaljio Ljajića iz reprezentacije jer nije htio pjevati himnu "Bože pravde" prije početka utakmice sa Španjolskom. Matić je pak, nakon prvih kvalifikacijskih utakmica u kojima nije igrao, poručio izborniku da ga više ne zove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenosi "Sportski žurnal", Srpski nogometni savez će u ponedjeljak obavijestiti klubove Benficu (Matić) i Forentinu (Ljajić) da su njihovi igrači na popisu kandidata za nadolazeće utakmice protiv Hrvatske i Walesa.

Ne tako davno Mihajlović je poručio kako nema izgleda za Ljajićev i Matićev povratak u reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Status Matića u reprezentaciji ne mijenja se, svi imamo neke svoje principe. Ništa se nije promijenilo ni oko Ljajića," poručio je Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo