TOURE NAPUŠTA CITY? / Yayina ispovijest: 'Nisu mi dopustili da budem uz umirućeg brata!'

Image
Foto: AP

Yayina je budućnost u Manchester Cityju pod znakom pitanja jer je Bjelokoščanin ljut na čelnike kluba što mu nisu dopustili da više vremena provede pored Ibrahimove postelje.

24.6.2014.
12:31
AP
VOYO logo

"Još uvijek sam jako tužan. Patim jer osjećam da nisam napravio ništa za njega posljednjih tjedana", započeo je svoju dirljivu ispovijest YayaToure kojem je prošlog tjedna u 28. godini života preminuo brat Ibrahim.

Nesretni mladić bolovao je od raka, a liječio se u bolnici u Manchesteru, gradu u kojem Yaya igra. Ili je barem dosad igrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Yayina je budućnost u Manchester Cityju pod znakom pitanja jer je Bjelokoščanin ljut na čelnike kluba što mu nisu dopustili da više vremena provede pored Ibrahimove postelje.

"Nakon što je sezona završila htio sam ostati četiri-pet dana s bratom prije nego što sam trebao otputovati na pripreme za Svjetsko prvenstvo. No, City mi nije to dozvolio! Umjesto toga, morao sam ići proslaviti titulu engleskog prvaka u Abu Dhabi. Srećom, Kolo je bio uz njega", izjavio je Toure za France Football.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon svega, krivim sebe što nisam inzistirao i što ih nisam natjerao da me poštuju", otkrio je Toure.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo