Vujošević pristao na TV duel, Čović odbio

Ništa od TV duela na SOS kanalu

24.2.2013.
13:30
VOYO logo

Trener Partizana Duško Vujošević pristao na gostovanje uživo u emisiji na SOS Kanalu, ali je to odbio predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović.

SOS Kanal je pre nekoliko dana pozvao trenera Partizana i prvog čoveka Zvezda da dođu u studio te televizije i da uživo, u emisiji "SOS koš" kod Vladana Tegeltije razmene stavove i mišljenja, a sve u cilju da se spuste tenzije između ta dva kluba i da se doprinese zdravijem okruženju u srpskoj košarci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na žalost velikog broja ljubitelja košarke, neće doći do planirane emisije u kojoj smo želeli da gostuju Nebojša Čović i Duško Vujošević. Iz košarkaškog kluba Partizan mt:s su nam odgovorili da je Vujošević pristao da gostuje na SOS kanalu, dok je Čović poslao negativan odgovor. Njihovo gostovanje nije bilo zamišljeno kao TV duel, već kao razgovor dvojice odgovornih i civilizovanih košarkaških radnika, sa jednom jedinom namerom, da se smire tenzije koje su mesecima prisutne. Smatrali smo da bi njihovo zajedničko prisustvo u studiju bio znak dobre volje i poruka košarkaškoj javnosti da ljudi sa različitim mišljenjima i stavovima mogu da se gledaju u oči i razgovaraju kao sportski rivali, a ne sportski neprijatelji", objavio je SOS kanal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo