povećali prednost / Vodeći tim engleskog nogometnog prvenstva na plus sedam

Image

Newcastle je u Manchesteru tri puta vodio, ali domaćin je, kao i mnogo puta dosad ove sezone, u završnici uspio preokrenuti dvoboj i slaviti golom na samom isteku utakmice

26.12.2012.
18:34
VOYO logo

Vodeći sastav engleskog nogometnog prvenstva ManchesterUnited povećao je svoju prednost u odnosu na prvog pratitelja, gradskog suparnika ManchesterCity na sedam bodova na polovici prvenstva zahvaljujući dramatičnoj 4-3 (1-2) pobjedi na svom Old Traffordu protiv Newcastle Uniteda, te 0-1 (0-0) porazu Cityja na gostovanju kod Sunderlanda u susretima 19. kola.

Newcastle je u Manchesteru tri puta vodio, ali domaćin je, kao i mnogo puta dosad ove sezone, u završnici uspio preokrenuti dvoboj i slaviti golom na samom isteku utakmice. Gosti su prvi put poveli preko Percha (4), na 1-1 izjednačio je Evans (25), novu prednost gostima donio je autogolm upravo Evans (29-ag), za izjednačenje na 2-2 pogodio je Evra (58), treće vodstvo "svrakama" osigurao je Cisse (68), ali "crveni vragovi" su golovima Van Persiea (71) i Hernandeza (90) stigli do nove pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunderland je golom Adama Johnsona (53) na svom terenu nadigrao Manchester City i s nova tri boda stigao do 13. mjesta, dok je branitelj naslova sada već u velikom zaostatku za Unitedom.

Nikica Jelavić odigrao je svih 90 minuta za Everton koji je na svom Goodison Parku sa 2-1 (0-0) svladao Wigan Athletic i s ta tri boda stigao do četvrtog mjesta na ljestvici sa 33 boda, dva manje uz utakmicu više od trećeg Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladen Petrić nije kandidirao za nastup u dresu Fulhama koji je na svom terenu odigrao 1-1 (1-0) protiv Southamptona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo