OPTIMISTIČNI BALAKOV / 'Vjerujem da mogu spasiti K'lautern!'

Image
Foto: www.fck.de

Balakov se od Hajduka oprostio rano jutros, novinskom konferencijom u Splitu sazvanoj za 3.30 ujutro, a na klupi Hajduka je proveo deset mjeseci.

22.3.2012.
15:25
www.fck.de
VOYO logo

KAISERSLAUTERN - Prihvatio sam ponudu Kaiserslauterna jer vjerujem da mogu spasiti klub od ispadanja, kazao je prilikom službenog predstavljanja novi trener bundesligaša Kaiserlsauterna KrasimirBalakov, koji je još u srijedu navečer vodio splitski Hajduk u pobjedi nad Rijekom (3:0) na Kantridi.

Balakov je potpisao ugovor do lipnja 2013., a njegova glavna zadaća je spasiti Kaiserslautern, posljednju momčad Njemačke lige, od ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu dočekati prvu utakmicu. Ovdje sam došao postaviti klub na zdrave temelje, a rješenje je rad i disciplina. Upoznat sam sa momčadi i držim da imamo kvalitetu za ostanak", dodao je 45-godišnji Balakov, koji je u Njemačku doveo i svog bugarskog pomoćnika IlijuGrueva.

Balakov se od Hajduka oprostio rano jutros, novinskom konferencijom u Splitu sazvanoj za 3.30 ujutro, a na klupi Hajduka je proveo deset mjeseci. Njemački nogomet Balakov vrlo dobro poznaje jer je devet godina bio igrač Stuttgarta s 236 bundesligaških nastupa i 54 pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Balakov sjajno poznaje Bundesligu i mislim da smo napravili dobar izbor trenera. Od njega očekujem rezultate i ostanak u igri", kazao je predsjednik Kaiserslauterna StefanKuntz, koji je dodao kako će Balakov vjerojatno ostati trener i ako klub ispadne u Drugu ligu.

Kaiserslautern kao posljednji ima pet bodova manje od Freibruga, s kojim igra u subotu, te šest od Augsburga. Dosadašnji trener MarcoKurz dobio je otkaz nakon 16 utakmica u nizu bez pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo