[VIDEO] S MARADONOM NEŠTO DEFINITINO NIJE DOBRO: / Pojavila se bizarna snimka Malog zelenog kako pokušava odgovoriti na pitanje, baš mu ne ide

Image
Foto: ALEJANDRO PAGNI / AFP / Profimedia

Ovaj videozapis datira iz sezone 2018./2019. kada je Maradona vodio meksički Dorados de Sinaloa

9.4.2020.
11:36
ALEJANDRO PAGNI / AFP / Profimedia
VOYO logo

Argentinac Diego Armando Maradona jedan je od najvećih, a po nekima i najveći nogometaš u povijesti. Osim po fenomenalnim nogometnim sposobnostima, Maradona je poznat i po vrlo neurednom i skandaloznom privatnom životu, odnosno, uživanju teških droga.

Image
MARADONINO POTRESNO SVJEDOČANSTVO: /

Otkrio kako mu je bilo na kokainu - 'Kao da su me oteli svemirci'

Image
MARADONINO POTRESNO SVJEDOČANSTVO: /

Otkrio kako mu je bilo na kokainu - 'Kao da su me oteli svemirci'

Maradona je trenutno trener argentinske Gimnasije de La Plate, a u medije je ponovno dospio zbog nekih neobičnih situacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primio mali paket

U veljači ove godine kamera ga je uhvatila kako za vrijeme utakmice od jednog muškarca uzima mali paket. Nakon što Maradona uzme paketić, s klupe se brzo dižu njegovi asistenti kako bi blokirali pogled kameri koja je snimala klupu.

Sada internetom kruži nova snimka legendarnog Argentinca na kojoj je u novom bizarnom izdanju. Videozapis datira iz sezone 2018./2019. kada je Maradona vodio meksički Dorados de Sinaloa. Na njoj nakon utakmice Maradona staje pred kamere kako bi dao izjavu novinarima, a kada mu oni postave pitanje, Maradona je samo ispuštao čudne zvukove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem s odgovorom

Prvo se činilo da pokušava smisliti odgovor, no sve je potrajalo predugo tako da je i novinarima bilo jasno kako nešto s njim nije dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maradona je jedan od najboljih nogometaša svih vremena, svoju Argentinu je 1986. godine vodio do naslova svjetskog prvaka, a u karijeri je nosio dresove klubova poput Boce Juniorsa, Seville, Barcelone, Newellsa, međutim, naviše je uspjeha postigao u Napolijevom. S njima je osvojio dva naslova prvaka Italije, Kup, talijanski Superkup i Kup Uefa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo