[VIDEO] POGLEDAJTE NAJBOLJE AKCIJE S FINALA SVJETSKOG PRVENSTVA: / Landin je briljirao obranama, a u Danskoj se pojavilo novo ime

Image

Pogledajte najbolje trenutke s finala Svjetskog prvenstva

31.1.2021.
19:46
VOYO logo

U finalu Svjetskog rukometnog prvenstva, u kojem je Danska pobijedila Švedska, do izražaja su došle sjaje Landinove obrane, kao i bombe Danaca u ključnim trenucima.

U 9. minuti Šveđani su opasno zaprijetili bombom Gottfridssona. Snažnim udarcem s devet metara pogodio je pod gredu, a da se Landin praktički nije stigao ni pomaknuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hansen je u 24. minuti imao priliku zabiti sa sedam metara, ali Palicka koji se pokazao kao jednim od boljih vratara, uspio je obraniti i pogodak jednog od boljeg igrača svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Efektan pogodak dogodio se na kraju prvog poluvremena. Nikolaj Oris, koji je odigrao odličnih prvih 30 minuta, ispod ruke je sjajno pogodio za 13:13, a Palicka nije imao šanse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novo ime Danskog rukometa zasigurno je 25-godišnji Jakob Holm, a dokazao se i u ovoj utakmici. Nikolaj Jacobsen uveo je Holma tek nakon desetak minuta igre u drugom dijelu, a Holm je u četiri minute zabio četiri gola zaredom iz isto toliko pokušaja. Posebno atraktivan bio je četvrti pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niklas Landin svojim je obrana dokazao zašto je najbolji golman svijeta, a to je pogotovo dokazao u samoj završnici finala kada je skinuo zicer Švedskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo