[VIDEO] MILAN I DALJE GAZI SVE PRED SOBOM: / Rebić perfektnim dodavanjem namjestio gol Španjolcu, Rossoneri srušili Sampdoriju

Image
Foto: Screenshot

Napoli je bio uvjerljiv na gostovanju kod Crotonea pobijedivši sa 4-0

6.12.2020.
22:49
Screenshot
VOYO logo

U susretu 10. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na gostovanju pobijedio Sampdoriju sa 2-1 i sada ponovo ima pet bodova više od drugoplasiranog Intera.

Milan je poveo u posljednjim trenucima prvog dijela golom Francka Kessiea iz kaznenog udarca. Na 2-0 je povisio Samu Castillejo u 77. minuti na sjajnu povratnu loptu našeg Ante Rebića. Castillejo je ušao u igru minutu ranije i bio je to praktički njegov prvi dodir s loptom na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac je u idućih pet minuta imao dvije sjajne prilike, no nije bio precizan. AlbinEkdal je u 82. minuti donio tračak nade domaćinu, ali je na tome i ostalo. Rebić je igrao cijeli susret za gostujući sastav, dok Karlo Letica nije nastupio za Sampu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli uvjerljiv

Napoli je bio uvjerljiv na gostovanju kod Crotonea pobijedivši sa 4-0, a strijelci su bili Lorenzo Insigne (31), HirvingLozano (58), Diego Demme (76) i Andrea Petagna (90+1).

U ranije odigranom susretu Roma i Sassuolo su odigrali 0-0, a bez golova je završio i susret Parma - Benevento, dok je utakmica Udinese - Atalanta odgođena zbog jake kiše i natopljenog terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom nedjeljnom susretu Verona našeg Ivana Jurića je kod kuće odigrala 1-1 protiv Cagliarija. Domaćin je poveo u 21. minuti golom Zaccagnija, a izjednačio je Marin u 48. minuti. Za goste je cijeli susret igrao Marko Rog.

Verona je trenutačno na osamom mjestu sa 16 bodova, sedam manje od vodećeg Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak još igraju Fiorentina i Genoa.

Na ljestvici vodi Milan sa 26 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo