VIDEO: / Automobil iz pratnje pokosio bicikliste!

Ovogodišnji Tour de France prepun je padova i nezgoda, a izuzetak nije bila ni deveta etapa koja se u nedjelju vozila od Issoirea do St. Floura.

11.7.2011.
11:57
VOYO logo

Automobil iz pratnje koji pripada televizijskoj kući u jednom je trenutku odlučio proći pokraj biciklista. Prostor na cesti nije bio dovoljan za prolaz, te je došlo do dodira automobila i biciklista Juan Antonija Fleche.

Flecha je izgubio kontrolu i pao, a na njega je naletio Johnny Hoogerland. Hoogerland je prošao puno gore, jer se od Fleche odbio u žičanu ogradu pokraj ceste i zaradio 33 šava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je to strašna nesreća, a baš sam Flechi rekao da možemo biti sretni što smo živi kad se sjetimo smrti Woutera Weylandta na Giru", rekao je Hoogerland, koji je nakon nesreće kao i Flecha morao odustati od daljnjeg natjecanja.

Organizatori Toura su zbog ugrožavanja natjecatelja izbacili televizijsku ekipa s natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su izazvali pad dva vozača. Ovakvo ponašanje je nedopustivo", rekao je direktor Toura Christian Prudhome.

Etapu je obilježio i pad najboljeg biciklista današnjice Alberta Contadora, ali ovog puta zbog toga nije napravio preveliki zaostatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do pobjede u etapi došao je Luis Leon Sanchez, koji je slavio ispred vodećeg u ukupnom poretku Francuza Thomasa Vöcklera.

Vezani članci:

arti-201105241000006 arti-201105200891006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo