'Otkriće prvenstva' / Veliko srce Rebića: Bivši suigrač otkrio da je platio kredite svima u selu

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Rebićev najbolji prijatelj, nekad i suigrač, Lovro Šindik, otkrio je Austrijancima da je Ante jednom u rodnom selu, koje broji 500 stanovnika, svima platio kredite

14.7.2018.
15:50
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Jedno je od otkrića Svjetskog prvenstva te sada za njim traga pola Premier lige, predstavlja austrijski Heute krilnog napadača Hrvatske Antu Rebića.

"Odrastao je u malom selu nedaleko od Splita. Nikad nije zaboravio svoje korijene, iako je s 19 godina otišao u Italiju, u Fiorentinu", objavio je austrijski medij.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebićev najbolji prijatelj Lovro Šindik, koji je s njim dijelio svlačionicu u Splitu u mladoj reprezentaciji, otkrio je Austrijancima da je Ante jednom u rodnom selu, koje broji 500 stanovnika, svima platio kredite.

"Idemo nastaviti igrati s ovakvom strašću. Tako možemo napraviti sve", rekao je Šindik

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebića osim premierligaša poput Manchester Uniteda, Arsenala, Liverpoola i Tottenhama žele i Bayern München i mnogi drugi veliki klubovi, no trener Eintrachta iz Frankfurta Adi Hütter želi ga pod svaku cijenu zadržati.

U ponedjeljak u 13 sati budite uz RTL kada ćemo UŽIVO prenositi spektakularni doček hrvatskih šampiona u Zagrebu. Cijela Hrvatska bit će na Trgu bana Jelačića, a naši reporteri pratit će svaki trenutak dočeka, od vožnje reprezentativaca u otvorenim autobusima kroz glavni grad do dolaska na Trg gdje ih dočekati tisuće navijača uz pjesme Zaprešić Boysa i Mladena Grdovića. Emisiju će voditi Ana Brdarić Boljat i Ivan Vrdoljak koji će s RTL-ovim sportskim urednicima Markom Vargekom i Filipom Brkićem razgovarati o povijesnom uspjehu hrvatskog nogometa. Emisiju uređuju Borna Keserović i Antonio Vuksanović. Gosti programa će biti Nikola Jurčević, Marko Naletilić i Ankica Mamić.​

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo