Pale teške riječi / Veliki šampion izvrijeđao Plazibata, a on mu poručio: 'Glupi Hrvat dolazi po tebe'

Image
Foto: profimedia.hr

Plazibatu ta priča nije baš najbolje legla pa je u njemu proradio dalmatinski dišpet tako da Verhoen nije trebao dugo čekati na odgovor našeg borca

31.3.2022.
10:28
profimedia.hr
VOYO logo

Antonio Plazibat, najbolji hrvatski kickboksač, na vrhuncu je svoje karijere nakon što je prošle godine pobijedio rumunjskog borca Benjamina Adegbuyija u sklopu Glory: Collision 3. Bila je to Plazibatova najvažnija i najveća borba u životu, a završio ju je sa stilom. Rumunja je nakon furiozne prve runde uspio srušiti u drugom dijelu meča.

Plazibat se sad opet našao u centru pozornosti nakon što je Glory objavio video u kojem dugogodišnji šampion Rico Verhoeven razgovara s Adegbuyijem prije meča sa splitskim borcem. Šampion nije birao riječi te se može reći da je čak i izvrijeđao Plazibata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj tip se bori glupo, baca jake udarce stalno. Ti se pametnije boriš. Ti si jako dobar, puno bolji od njega. Trebaš to pokazati", hrabrio je tom prilikom Verhoeven svog kolegu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plazibatu ta priča nije baš najbolje legla pa je u njemu proradio dalmatinski dišpet tako da Verhoen nije trebao dugo čekati na odgovor našeg borca.

"Hej, Rico. Dolazim po tebe i imat ću istu taktiku s kojom sam išao na Adegbuyija. Samo ću bacati glupe i jake udarce. Ne moraš se brinuti oko drugih stvari jer to je jedino što ću raditi. Samo ću te pitati, kako je tvoj prijatelj prošao s mojom glupom taktikom? Nadam se da ćeš mi pokazati novu razinu kickboksa, isto kako mi je Adegbuyi pokazao. Ne trebaš se brinuti, glupi Hrvat dolazi po tebe", priprijetio je Plazibat šampionu koji drži titulu već osam godina preko Instagram storyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo