propušta finale lige prvaka / Veliki hendikep za Juve: ništa od dvoboja starih znanaca Chiellinija i Suareza

Image
Foto: Twitter

Chiellini je ozlijeđen u srijedu na treningu, a pretrage obavljene u četvrtak pokazale su da je njegova ozljeda takve prirode da ne može zacijeliti do subote

4.6.2015.
15:50
Twitter
VOYO logo

Središnji branič Juvetusa i talijanske nogometne reprezentacije 30-godišnji Giorgio Chiellini, zbog rupture u mišiću lista neće biti spreman za nastup u subotnjem finalu Lige prvaka protiv Barcelone u Berlinu, objavili su u četvrtak iz torinskog kluba. 

Chiellini je ozlijeđen u srijedu na treningu, a pretrage obavljene u četvrtak pokazale su da je njegova ozljeda takve prirode da ne može zacijeliti do subote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je značajan udarac za obranu talijanskog prvaka, a zbog Chiellinijeve ozljede neće se dogoditi ni očekivani sraz s napadačem Barcelone Luisom Suarezom, koji je u dresu urugvajske reprezentacije ugrizao talijanskog braniča za vrijeme dvoboja njihovih momčadi na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Brazilu, te zbog toga bio kažnjen s četiri mjeseca zabrane igranja.

Najizgledniji kandidati za popunjavanje upražnjenog mjesta u zadnjem redu talijanske obrane su Angelo Ogbonna i Andrea Barzagli, koji se nedavno oporavio od ozljede butnog mišića i vratio se na travnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica za naslov pobjednika Lige prvaka bit će odigrana u subotu na Olimpijskom stadionu u Berlinu, s početkom u 20,45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo