BOLI NJIH JEDNA STVAR / Veliki gaf Španjolaca na račun Dinama!

Image
Foto: Marca.com

Koliko je Španjolcima bio bitan Realov prvi suparnik u Ligi prvaka jasno pokazuje i gaf koji su napravili tamošnji najveći sportski listovi. Njime se iskazali elementarno nepoznavanje situacije u maksimirskom klubu.

15.9.2011.
12:15
Marca.com
VOYO logo

Iako već četiri mjeseca ne stanuje u Maksimirskoj 128, Vahidu Halilhodžiću ukazana je velika čast od strane najvećih španjolskih sportskih listova.

Bivši trener Dinama, koji se na ružan način rastao sa Zdravkom Mamićem početkom svibnja, imao je tu privilegiju da vodi momčad hrvatskog prvaka na Maksimiru protiv moćnog Reala, ako ćete vjerovati izvještajima uglednih Marce i AS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To samo pokazuje koliko im je bio bitan Realov prvi suparnik u Ligi prvaka pa su u svojim izvještajima iskazali elementarno nepoznavanje situacije u Dinamu zanemarivši činjenicu da već četiri mjeseca momčad vodi Krunoslav Jurčić.

Inače, sportski dnevnik Marca piše da je Real "imao dosta prilika, ali su sve propale krivnjom Ivana Kelave" ocijenivši lošim igru Mourinhovih igrača u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedmicu su dobili jedino Iker Casillas, koji je obranio udarac Ante Rukavine, jedinu pravu priliku maksimirskog sastava, te strijelac Angel di Maria, dok su ostali igrači loše ocijenjeni.

"Angel Di Maria je bio svjetlo u tamnoj noći Madrida na kraju", piše Marca prenoseći nezadovoljstvo i ogorčenost Realovih igrača sucem utakmice Oddvarom Moenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AS također ističe kako utakmica u Zagrebu za Real "nije na kraju ispala lagan zadatak kao što su očekivali".

""Real Madrid je mogao pobijediti 5-0, ali da je na kraju utakmicu završio u patnji", piše u izvještaju španjoskog lista koji spominje i kontakt Jerka Leke te Cristiana Ronalda u kojem Dinamov igrač nije kažnjen žutim kartonom iako je Portugalac imao vidljivo ozlijeđenu nogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Real Madrid nije znao držati loptu protiv slabije ekipe Dinama", piše dnevnik El Pais te dodaje: "Samo su vještina Pepea i Carvalha omogućili Realu da izbjegne opasnosti i ode iz Zagreba s tri boda".

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo