VATRENI DOBIO NOVO PRIZNANJE: / Slavni veznjak uvrstio Modrića u idealnih 11 Svjetskog prvenstva

Image
Foto: Profimedia

Kapetan Vatrenih gotovo je neizostavan u ovakvim izborima.

12.6.2018.
21:14
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić našao se u savršenoj momčadi Svjetskog prvenstva po izboru bivše zvijezde Barcelone i legende Manchester Cityja Yaya Tourea.

U intervjuu za France Football 35-godišnji Bjelokoščanin odlučio se staviti u ulogu izbornika je složio svojih idealnih 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mjesto na vratima zauzeo je David de Gea, na desnom beku je Kyle Walker, na lijevom Benjamin Mendy, a stoperi su Sergio Ramos i Raphael Varane. U veznom redu uz Modrića se našao Casemiro, a napadački kvartet čine Lionel Messi, Sergio Aguero, Kylian Mbappe i Cristiano Ronaldo.

Iznenadio izborom

Iako je u više navrata iskazao svoje divljenje spram Kevina De Bruynea i Davida Silve za njih nije bilo mjesta te je umjesto njih u formaciji 4-2-4 uvrstio Realov dvojac Modrić-Casemiro. Iznenađenje je za novinara France Footballa bio Walker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikada nisam vidio nekoga toliko brzog. Vrlo je vješt prema naprijed", kazao je Toure.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nejasan je i izbor Mendyja s obzirom da je odigrao sam nekoliko utakmica u dresu Cityja prošle sezone.

"Kada je u formi zaista je impresivno koliko je snažan, kao i brzina te ubačaji. Napadači bi se itekako okoristili njegovim uslugama", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napad? Ako na desnoj strani nemate Messija, onda ne volite nogomet. Aguero nije više kao nekada, ali je je pak pametni oportunist, Mbappe je moćan, ima odličnu tehniku i inteligenciju. Na lijevoj je strani Ronaldo ispred Neymara jer je i dalje stroj za golove", obrazložio je.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo