SEKS-BOMBE KOJE ODUZIMAJU DAH / Vatrene Paragvajke uzvraćaju udarac

Image

Čini se da se nastavlja 'rat poprsjem' na Copa Americi. Nakon što su peruanske navijačice bez srama pokazale apsolutno sve, njihove paragvajske kolegice uzvratile su udarac u stilu slavne prethodnice Larisse Riquelme.

15.7.2011.
15:35
VOYO logo

U Južnoj Americi, uz nogomet, najbolje idu i prekrasne ljepotice. Do prije nekoliko godina redovito se pisalo o atraktivnim Brazilkama, no prošle godine na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi sva svjetla kamera i fotoaparata bili su upereni prema paragvajskoj ljepotici Larissi Riquelme.

Njezine fotografije na kojima navija za svoju zemlju obišle su svijet i zaludile muškarce koji su jedva čekali njezine nove snimke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, na ovogodišnjoj Copa Americi, najtejcanju najbolji reprezentacija Južne Amerike koje se održava u Argentini, prekrasna Paragvajka je dobila opaku konkurenciju.

Peruanske navijače doslovce su kopirale Larissine poze, ali su one otišle do kraja i pred oduševljenim navijačima i fotoreporterima pokazale gotovo sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paragvajske kolegice ipak nisu ostale duže i već na saljedećoj utakmici, kao što možete vidjeti po fotografijama, obranile su čast svoje slavne prethodnice s titulom najpoznatije navijačice na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo