[UZNEMIRUJUĆI PRIZOR] BOKSAČ UMRO USRED BORBE U RINGU: / Nakon meča i smrti borca isplivale vrlo bizarne informacije

Image

Stanchov se srušio usred meča s Arditom Murjem, a pokazalo se kako je preminuo od infarkta

25.9.2019.
8:47
VOYO logo

Bugarski boksač Boris Stanchov (21) tragično je preminuo u ringu, a pazite sada, nitko nije znao da je to on. Naime, Boris je proteklih godinu dana boksao pod licencijom svog rođaka, Isusa Velichkova, što se saznalo tek nakon meča kada se Isus javio i rekao da je živ. Stanchov se srušio usred meča s Arditom Murjem u Albaniji, a pokazalo se kako je preminuo od infarkta.

Prema navodima britanskog The Suna, Stanchov je uz licenciju rođaka koristio i njegove lijekove te dodatke prehrani. Bugar je prije infarkta pokazivao znakove slabosti, a čim se srušio odmah su reagirali i sudac i liječnici. Međutim, nisu ga uspjelo spasiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon meča njegov je rođak, Isus Velichkov, za kojeg se mislilo da je umro, priznao da je Stanchov koristio njegov identitet. "Borio se s mojom licencijom od 2018. godine, no rekao je da je sve u redu jer je trener to znao", kazao je Velichkov.

Image
Image

Čitav niz bizarnosti

Mislili ste da ne može bizarnije? Stanchov je imao podosta čudan razlog za korištenje lažnog identiteta. Naime, on je korisito rođakovu licenciju samo zato što nije htio imati niti jedan poraz na svom imenu. Ipak, napravio je veliku strku svima, a ponajviše svom rođaku Isusu jer niti u bugarskom Savezu niti pri WBC-u nisu imali pojma da je to Stanchov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga su u WBC-u sahranili krivog čovjeka i izašli u javnost s ovakvim izrazom sućuti: "WBC i njegov predsjednik Mauricio Sulaiman žale zbog smrti bugarskog boksača Isusa Velichkova. Iako je medicinsko osoblje dalo sve od sebe da ga spasi, smrt je bila trenutačna. Cijeli WBC suosjeća s Velichkovom obitelji u ovim teškim trenucima u najvećoj žalosti".

Video možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo