SVE JE TO SAMO ZABAVA / Urnebes od komentatora

Chris Kamara, bivši nogometaš i sukomentator na Sky Sportsu, u subotu je u programu uživo, nakon utakmice Portsmoutha i Blackburna, do suza nasmijao svoje kolege u studiju, ali i publiku. Kamara, naime, nije pojma imao što se događalo na terenu.

6.4.2010.
10:20
VOYO logo

LONDON - Chris Kamara, jedan od brojnih bivši nogometaša u Engleskoj koji su se prihvatili posla sportskog komentatora, u subotu je zabavio svoje kolege i gledatelje Sky Sportsa te još jednom dokazao da se komentiranje nogometnih utakmica ne bi trebalo, a ni smjelo svoditi na filozofska lamentiranja.

Kamara je, naime, bio izvjestitelj s terena na utakmici Premier Lige između Portsmoutha i Blackburna te se uživo uključivao u emisiju koja je na programu išla nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kada ga je voditelj Jeff Stelling pitao koji je to igrač Portsmoutha dobio crveni karton, Kamara je iznenađeno pogledao u kameru i prasnuo smijeh poručivši kako "nema pojma o kakvom je uopće isključenju riječ".

Neočekivano priznanje popraćeno komičnim grimasama iznenadilo je voditelja, ali i ostale goste u studiju koji se nisu mogli suzdržati od smijeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, situacija nije bila nimalo neugodna, kako se, možda, moglo očekivati. Stelling i Kamara su kao pravi profesionalci "prihvatili izazov", sve preokrenuli na šalu i u nekoliko sekundi neviđeno zabavili sebe i publiku.

"Chris, jesi li ti uopće gledao utakmicu. Ja, recimo, nisam", izjavio je Stelling. Kamara se nastavio začuđeno okretati i ponavljati kako ništa ne zna o spornom trenutku utakmice koju je pratio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prema našim izvorima, branič Anthony Vanden Borre dobio je crveni zbog drugog grubog prekršaja. Pokaži nam svoje prste. Koliko je igrača Portsmoutha ostalo na terenu?", pitao Stelling svog reportera.

"U pravi sui Jeff. Vidio sam ga kako izlazi, ali mislio sam da ga trener vadi van", kazao je Kamara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video-isječak spontane zezancije u programu uživo je dosad na YouTubeu pogledan više od 600.000 puta.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo